Newsroom

Social media

Egy éves a SEATnews

2017. április 21. péntek

Pontosan egy éve indult útra a SEAT új híroldala. Ez alkalomból ismét a Szent György napi rózsával és könyvvel köszöntünk benneteket, és hálásan köszönjük olvasóink érdeklődését!

Az új híroldal indításával célunk az volt, hogy a spanyol márka autós híreit Spanyolország és benne Katalónia kultúrájával és életstílusával kiegészítve tudjuk megismertetni. A SEAT ugyanis a “Made in Barcelona” jegyében egyedi stílust képvisel színeivel, formájával, hangulatával, technológiájával. Természetes, hogy jó autókat gyárt, de mediterrán stílusával, fiatalosabb megjelenésével is meg tudja különböztetni magát a többiektől. Ebben pedig tetten érhető Barcelona építészete és mozgalmas városi hangulata, Gaudí, Dali vagy éppen az FC Barcelona kreativitása, egyszóval minden, ami “Made in Barcelona”.

A SEATnews oldalait és híreit az első évben 21.175 látogató tisztelte meg érdeklődésével, ami nem rossz eredmény egy új autós híroldal esetében, KÖSZÖNJÜK olvasóink támogatását!

A legnépszerűbb hírek sorrendben a “Síléccel Barcelonából”, a “SEAT Ateca nyereta a totalcar.hu összehasonlító tesztjét” és a “Kis SEAT földrajz” voltak, de népszerűnek bizonyultak a SEAT oldtimerekről szóló, valamint a gasztronómiai hírek is. Hiszen a kiváló autók mellett fontos a tradíció és a mediterrán élmény is, persze tudjuk a SEAT “Made in Barcelona”.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media