Newsroom

Social media

Az Ibizával nyitott a SEAT Genfben

2017. március 7. kedd
A SEAT az Ibiza legújabb változatával jelent meg Genfben, de itt látható először a Leon versenyváltozata a CupRacer Evo 17 is. Az első két nap az újságróké, akiket Luca de Meo elnök és Wayne Griffith elnökhelyettes tákékoztatott a márka újdonságairól, a SEAT sikereiről. Ez a standon először szervezett SEAT Talks eseménnyel vette kezdetét, ami sokkal “családiasabb”, a kérdések válaszok sorát jobban lehetővé tévő megoldás volt.
Nem véletlen a sikerek említése, hiszen az elmúlt években a spanyol márka sikerrel konszolidálta gazdasági helyzetét, már három éve nyereségesek, és az elmúlt években 30%-kal nőttek eladásaik is. Ebben elsősorban az Ateca és a Leon vitték a prímet, de az Ibiza, és az ősszel megjelenő kis SUV, az Arona is komoly lendítőerőt jelent majd.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media