Newsroom

Social media

A bikák helyén landolt az új SEAT Ibiza

2017. február 1. szerda

A 116 éve épült bikaviadal arénában nyílt bevásárlóközpont tetejére szállt le a legnépszerűbb SEAT.

Hivatalosan január utolsó napján, Barcelonában mutatták be először a kívül-belül megújult új SEAT Ibizát a vásár területével szemben álló, 1900-ban épült, de sokáig üresen álló bikaviadal aréna átépítésével létrejött Arenas de Barcelona bevásárlóközpontban. Az ennek tetején megépített, jelenleg Európa legnagyobb fából készült kupolájának számító tetőtérbe emelték be ugyanis az új Ibizát. Elegánsabb, karakteresebb, sportosabb és dinamikusabb vonalak, fiatalosabb belső tér és high-tech szolgáltatások jellemzik az újdonságot Az új SEAT Ibiza szinte egy rajtoló atlétára hasonlít megnyújtott, sportosabb vonalaival.

Formatervezője, Alejandro Mesonero külön kiemelte az elején a SEAT logóban összpontosuló vagány vonalvezetést, és az 1984-ben először megjelent Ibiza karakteres hátsó lámpáit. Természetesen a mai kor valamennyi autós technikai újdonsága fellelhető az új SEAT-ban, melyet májustól akár 150 lóerős benzinmotorral is megrendelhetünk. Előtte persze a márciusi Genfi Autókiállításon már mindenki körbejárhatja az eddig 5,4 millió példányban eladott “golf kategóriás” SEAT-ot.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media