Newsroom

Social media

Együtt a SEAT Leon Cupra és a Ducati GP17

2017. január 27. péntek

Együttműködési megállapodást kötött a SEAT és a Ducati a MotoGP versenyorozatban történő együttműködésről.

A 300 lóerős SEAT Leon Cupra lett a 245 lóerős Ducati versenymotorokat "idomító" két versenyző, a háromszoros világbajnok spanyol Jorge Lorenzo és az olasz Andrea Dovizioso hivatalos autója. A két márka együttműködésével így a Ducati Corse istálló is az első alkalommal csapatautóvá avanzsáló legerősebb SEAT Leon-t vezetheti. A Ducatihoz most átigazolt spanyollal a spanyol márka is megérkezett az olaszokhoz, és az új GP17 nevű motor elején már feltűnik a SEAT Leon Cupra felirat.

Természetesen a Ducati csapat valamennyi tagja is SEAT márkajelzéssel ellátott felszerelésben jelenik meg a versenyeken. Az igen népszerű MotoGP versenysorozat március 23-án kezdődik Katarban. A versenysorozaton összesen 18 futam lesz négy földrész 15 országában, várhatóan mintegy 2,6 millió néző előtt.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media