Newsroom

Social media

Síléccel Barcelonából

2016. december 16. péntek

A katalán főváros földrajzi helyzetéből fakadóan a tengert kevésbé szeretők is remek szabadidős programokat találhatnak. Hétvégenként kerékpárosok százai lepik el a Montseny vagy Montserrat felé vezető utakat, és gyönyörű helyek vannak a trekkinghez vagy a hegymászáshoz is. 

Talán kevéssé ismert, hogy a síelők is optimális helyzetben vannak, hiszen a várostól 160 kilométerre, azaz másfél-két órás autós vagy buszos utazással, elérhető az Alp 2500 pályarendszer. A két egymáshoz közeli La Molina és La Masella nevű hegyoldalon 1600 és 2500 méteres magasság között 141 kilométer pálya várja a síelőket. La Molina volt Spanyolország első sípályája, 1911-ben nyitották, 2008-ban női sí Világkupát is rendeztek. Néhány éve felvonókkal is összekötötték La Masellával, amely kisebb szintkülönbségű, így ott inkább zöld és kék pályák vannak. Ha valaki pedig egy kicsit távolabb igazi magasságokba szeretne emelkedni, innen egy óra alatt eléri Andorra kiváló sí centrumait vagy felkeresheti a Pireneusok középső hegyvonulatai között lévő Jaca vagy Baqueira Beret pályáit is.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media