Newsroom

Social media

Hola - a minőségi társasági magazin

2016. október 3. hétfő

Ma is hetente 500.000 példányban vásárolják a legnépszerűbb revista de corazón-t, a spanyol “szívlapok” királyát, az Hola magazint.

A spanyolok között hihetetlen népszerű Hola az 50-es évektől jelenti a minőségi társasági magazint, amely már akkor Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, az európai királyi házak, nemesek, színészek, modellek életébe engedett bepillantást. Címlapjára kerülni ma is nagy megtiszteltetés, hiszen Spanyolországban rengeteg híresség jelenik meg a hírekben házasságával, válásával vagy legújabb rezidenciájának, divatkollekciójának bemutatásával. Az Hola pedig mindezt csúcsminőségű fotókkal és diszkréten rövid szövegekkel tálalja, a magazinban szerepelni lényegében társasági elismerést is jelent.

Az idei év legnagyobb sztorijait Isabel Preysler - Julio Iglesias volt felesége - és a Nobel díjas író Mario Vargas Llosa közös megjelenései, illetve Fernando Alonso F1 világbajnok és új barátnője románca körül forognak, de bőven jut a lapba a torerók, nyaraló színészek vagy a királyi családdal kapcsolatos megjelenéséből is. Ha valaki ilyen hírekre kíváncsi, rögtön meggyőződhet erről a www.hola.es weboldalon vagy az elegáns megjelenésű nyomtatott lapból.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media