Newsroom

Social media

Különleges SEAT stand Párizsban

2016. szeptember 28. szerda

A sajtónapokkal holnap megkezdődik a közönségnek október 1-15 között látogatható Párizsi Autószalon. A SEAT egyedülálló kiállítói térrel mutatkozik be a francia fővárosban, ahol a spanyol márka az eddig látottaktól teljesen eltérően jelenik meg.

Az új, két külön térből álló stand pavilonban lévő részén egy 4D-s interaktív amfiteátrumot építenek, itt kap helyet egy BitBrain technológiát alkalmazó autó konfigurátor, mellyel a felhasználóknak egyedi SEAT Ateca konfigurálására nyílik lehetősége. A SEAT stand másik része egy pavilonon kívüli social media terület is, ahol a látogatók kötetlen formában
kerülhetnek kapcsolatba a márkával.

A SEAT stand egyik fő üzenete, a ”Created in Barcelona”, a “Barcelonában alkotva” koncepció is előkelő helyen szerepel a Párizsi Autószalonon. A “Created in Barcelona” az innováció, a technológia és a városi formatervezés, vagyis mindazon értékek minőségi megjelenítése, amelyeket a SEAT és Barcelona városa egyaránt magáénak vall.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media