Newsroom

Social media

Sok lóerős Ateca flotta

2016. szeptember 23. péntek

Ezen a hétvégén rendezik a barcelonai Real Club de Polo-ban a Díjugrató Lovas Világkupát és a Nemzetek Nagydíját, ahol a SEAT külön Ateca flottát biztosít a vendégek szállítására. A spanyoloknál nagy hagyományokkal rendelkező lovas sport így többszáz lóerős SEAT támogatást is kap.

A Real Club de Polo a város egyik legismertebb intézménye, 1897-ben alapították a lovas polo szerelmesei, és manapság is az egyik legjobb lovas klub. 1932-ben került jelenlegi helyére, a Diagonal sugárút nyugati kivezető szakaszára, 1992-ben természetesen itt rendezték a Barcelonai Olimpia díjugrató és díjlovagló számait illetve az öttusa lovaglást, ahol Mizsér Attila bebiztosította ezüstérmét. Amint az egyébként az ilyen kluboknál lenni szokott, a barcelonai Polo Club a katalán társasági élet központja, mintegy 9000 tagja van, és számos sporton kívüli eseménynek is helyet ad. A SEAT nem véletlenül van tehát jelen ezen a világversenyen, hiszen itt nagy presztizsű rendezvényen mutathatják be újdonságaikat.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media