Newsroom

Social media

Megérkezett a SEAT Ateca!

2016. szeptember 14. szerda

A sajtó és az értékesítők tesznapjaival indult a SEAT Ateca hazai bevezetése, és hamarosan az itthoni SEAT márkakereskedések is bemutatják az újdonságot.

Az első tesztnapokra Somló-hegyen és egy közeli motocross pályán került sor, ahol az Ateca remek városi és terepes tulajdonságai is jól vizsgáztak. Az egyik legszebb magyar borvidék murvás-földes útjain az új SEAT ugyanolyan biztonsággal és komforttal szállította utasait, mint közúton. Vonzó formák, nagy hátsó lábtér, kiváló kezelhetőség és csendes motor jellemzik a SEAT Atecát, melynek 2.0 literes, négykerék hajtású dízel változatait nyúzták a teszteken.

Hasonlóan jól vizsgázott a SEAT újdonsága a bakonygyepesi motocross pályán, ahol már a komolyabb lejtőkön, oldaldőlésekkel és a hirtelen fékezésekkel tarkított menetpróbán is helyt kellett állnia az új SEAT szabadidő autónak. Itt már tényleg közvetlenül is látható-érezhető volt a lejtmenet asszisztens vagy az off-road fékezések technikájának jelentősége, melyek az egyéb vezetőt segítő rendszerek mellett sokkal nagyobb biztonságérzetet adnak a vezetőnek és utasoknak egyaránt. Maga a táj és a kiváló borászatok vendégszeretete pedig kiváló környezetet adtak a SEAT Ateca "harchelyzetben" történő bemutatkozásához.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media