Newsroom

Social media

A SEAT Live Store után megnyílt a SEAT Store

2016. szeptember 12. hétfő

Hatalmas léptekkel halad a SEAT a digitális megoldások alkalmazása terén, hiszen a spanyol márka a nyár elején tette elérhetővé a SEAT Live Store-t, augusztusban a világon elsőként optimalizálta iOs és Android rendszerekre a CarPlay alkalmazást, és a napokban nyitotta meg Londonban az első SEAT Store-t.

A SEAT Live Store az új SUV, a SEAT Ateca bemutatkozása alkalmával indult virtuális bemutatóterem. Olyan innovatív online kommunikációs rendszer, mellyel az autó valamennyi része megismerhető a virtuális "túra" keretében. A most még csak a spanyol és a német piacon elérhető szolgáltatással a SEAT munkatársa tizenkét állandó és négy mobil kamera segítségével mutatja be az Ateca, a Leon vagy az Ibiza felszereltségi -, műszaki - és formatervezési jellemzőit. A többcsatornás online felületen videókat is megtekinthetnek a látogatók, vagy konfigurátorban is megkomponálhatják autójukat. A SEAT Live Store a www.seat.es vagy a www.seat.de oldalakon keresztül érhető el.

A londoni Lakeside bevásárlóközpontban megnyílt SEAT Store-ba látogatók ugyancsak digitálisan kereshetik és online konfigurálhatják az igényeiknek legjobban megfelelő modellt. A SEAT Store mellett van egy kültéri vezetési gyakorlópálya is, ahol 15 SEAT modell áll bemutatásra vagy kipróbálásra készen. A további újítások magukba foglalják a kísérő nélküli tesztvezetést és a megvásárolt gépkocsi gyors átvételét, amit a megrendelés idejétől számított 7 napon belül garantálnak. A www.seat-store.co.uk/Lakeside honlapra látogatók személyre szabott árajánlatot kaphatnak, pénzügyi segítséget kérhetnek, lefoglalhatnak egy gépkocsit online, megszervezhetnek egy tesztvezetést, illetve csere - és beszámítási ajánlatot kaphatnak a jelenlegi gépkocsijukra új autó vásárlása esetére. Mindezt okos telefonjuk, tabletjük vagy a számítógépük használatával is elérhetik.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media