Newsroom

Social media

Cseh Lászlót is győztesként köszöntjük

2016. augusztus 25. csütörtök

Tegnap hazaért a Riói Aranygép, hazatértek az olimpikonok. A MOB több száz családtag és szurkoló jelenlétében külön köszöntötte a győzteseket és helyezetteket, így színpadra lépésekor Cseh László is hatalmas tapsot kapott. A rögtönzött interjúban elmondta, hogy a legnehezebb a 200 pillangó utáni "mélységből történő visszatérés volt, először azt gondoltam, váltok egy jegyet Budapestre, és rögtön hazajövök. Utána viszont nagy erőt adott a sok száz üzenet, a sok bátorító szó, így 100 pillangón ismét sikerült szellemileg is tökéletes állapotban elindulni".

A SEAT által több mint egy évtizede támogatott sportoló teljesítménye az önmaga számára állított igen magas mérce ellenére is világraszóló, hiszen érmekkel tért haza Pekingből, Londonból és Rióból is. A 100 háton hármas holtversenyben elért ezüstérem különösen nagy eredmény, és a SEAT csapat véleménye szerint egyetlen úszása miatt sem kell Lacinak szégyenkeznie. Szívből gratulálunk valamennyi eredményéhez, és először jó pihenést, majd utána sok sikert kívánunk a jövő évi budapesti VB-re történő felkészüléséhez.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media