Newsroom

Social media

SEAT DriveApp segíti mobilos adataid letöltését az autódban

2016. augusztus 17. szerda

Saját iOS-fejlesztésű alkalmazást tesz elérhetővé a SEAT, mellyel elérhetőek bizonyos iPhone tartalmak a gépkocsi kijelző képernyőjén keresztül. Így megnézheted például az időszakos szervizek időpontját, az autó gumiabroncs-nyomását, vagy akár a legközelebbi márkakereskedők ajánlatait. A SEAT DriveApp már elérhető az AppStore-ban, és az elkövetkező hetekben további elemekkel és szolgáltatásokkal bővítik.

Mindezek mellett a SEAT Connect változatú modelljeiben már ma is kínálja a FullLink technológiát a CarPlay-jel kompatibilis iPhone-okra valamint Androidos készülékekre. A SEAT-ok összekapcsolhatósága lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor képben legyünk a gépjárművük helyzetét illetően, valamint teljesen biztonságosan vezetve maradhassunk összeköttetésben a közösségi hálózatokkal. A SEAT a világon elsőként vezette az „integrált okostelefonok technológiát” (Smartphone Integration technology), amely kompatibilis a CarPlay-jel, az Andoiddal és a MirrorLink-kel.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media