Newsroom

Social media

Díjat nyert a SEAT Ateca az Egyesült Királyságban

2016. július 7. csütörtök
  • a SEAT első szabadidő autója két hónappal a bevezetés előtt elnyerte „A legjobb crossover” díjat az Auto Express New Car Awards szavazáson
  • az új SEAT minőségi megjelenésével előzte meg konkurenseit
  • jelentős mérföldkő a szeptemberi bevezetés előtt

A SEAT Atecával az élen az Auto Express értékelésében kiválóan szerepelt, és elismerést aratott a díjazottak között a SEAT Leon, mely harmadszor nyert a kompakt családi autók kategóriájában, a SEAT Leon ST, mely elhódította a kombi kategória elismerését, míg a SEAT Leon Cupra 290 másodszor nyert a „vad háromajtósok” között, a SEAT Alhambra pedig az egyterűeknél vitte el a pálmát.

Graham Hope az Auto Express főszerkesztője a SEAT Ateca sikerét kommentálva elmondta, hogy „az Ateca meggyőzően nyitott a crossover osztályban, és ez különösen fontos első lépés a SEAT részéről. Minden olyan megtalálható benne, ami kiemelkedő a SEAT Leon-nál, vagyis első osztályúan néz ki, remek menettulajdonságokkal és teljesítménnyel rendelkezik, ugyanakkor megfelelően praktikus és kiváló az ár-érték aránya. Ezért elsőrangú választás az új crossover autókat kereső vásárlók számára.”

A brit lap szavazásának zsűrije lényegében visszaigazolta a Auto Express első SEAT Ateca tesztjében adott ötcsillagos értékelését. A SEAT Ateca 2.0 TDI 150 XCELLENCE 4Drive típusról a lap azt írta, hogy „szorosan a SEAT Leon nyomában halad kategóriájának csúcsára törve”. A díj kapcsán a SEAT UK igazgatója megemlítette, hogy szeptemberi a bevezetés előtt már 13.000 érdeklődő jelezte vásárlási szándékát.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media