Newsroom

Social media

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

2018. május 18. péntek

Mostantól 2021-ig egyre többször láthatunk ehhez hasonló fotókat, melyen Julen Lopetegui, a kiváló kapus, a spanyol válogatott egyik mostani edzője pózol egy SEAT Atecával. A SEAT ugyanis az eddig támogatott Spanyol Király Kupa mellett együttműködési megállapodást írt alá a Spanyol Labdarúgó Szövetséggel, így a SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

A SEAT a június 14-én kezdődő 2018-as oroszországi labdarúgó VB-n, és a 11 országban rendezendő 2020-as EB kapcsán is megjelenik, és először a június 3-án Svájc ellen rendezendő barátságos mérkőzés kapcsán lesz látható.  Az együttműködés során a márka néhány spanyol válogatott játékossal is közös promóciót szervez, és "hivatalos szállítóként" segíti a spanyol válogatottat.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Ezüstérmes lett a SEAT Ibiza "Az Év autója 2018" szavazáson

Az értékeléskor elsősorban a kis SEAT karakteres stílusát és kiemelkedő vezetési dinamikáját emelték ki.

Social media