Newsroom

Social media

CUPRA Ateca: az új márka első autója

2018. február 26. hétfő

A CUPRA optimális módon egyesíti az autóvezetés élményét a mindennapos használattal. A CUPRA tehát olyan autó, amellyel a gyerekeket el lehet vinni iskolába, el lehet menni vásárolni, vagy nagy utazási élményt nyújtó kirándulást lehet tenni. Így a CUPRA márka első autója, az új CUPRA Ateca is társítja a tökéletesen elegáns és dinamikus formát a tágas belső térrel, és a nagy csomagtartóval.

Az új CUPRA Ateca 2.0 TSI motorja 300 lóerős (221 kW), maximális sebessége 245 km/h, és 5,4 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/h sebességre. Az autó 4Drive összkerék hajtással jelenik meg, és hétsebességes, közvetlen kapcsolású sebességváltóval is felszerelték annak érdekében, hogy a sportosabb és gyorsabb sebességváltás érzését kínálja. A sportos SUV-vel egy igazi "ragadozóval" bővül a spanyol márka kínálata.

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media