Newsroom

Social media

Car of the Year 2018: döntőben az új SEAT Ibiza

2017. november 30. csütörtök

Minden évben a Genfi Autókiállításon hirdetik ki a legnagyobb elismertséggel bíró autós díj, a “Car of the Year” nyertesét, mely utána egy évig viselheti az év autója büszke címet.

Hatalmas elismerés, hogy a jövő évi esélyesek között van az új SEAT Ibiza is, mert bekerült a szokásosan novemberben meghirdetett döntősök, a legjobb 7 autó közé. A zsüriben részt vevő 60 európai autós újságíró - köztük a két magyar Csikós Zsolt és Gajdán Miklós - erre a 7 autóra szavaz majd jövő március elején. Az új SEAT Ibiza esélyei nem rosszak, hiszen a kiemelkedő műszaki megoldásokkal bíró autók mellett a vásárlók nagy részének legmegfelelőbbnek ítélt autó nyert a legtöbbször. Így az Alfa Romeo Stelvio, az Audi A8, a BMW 5-ös, a Citroen C3 Aircross, a Kia Stinger és a Volvo XC 40-es mellett a SEAT Ibiza számíthat a legnagyobb darabszámban eladott autónak. Reméljük, 2018. március 5-től már a legjobbnak is.   

További hírek

40 focipálya méretű napelem a SEAT gyárban

A SEAT al Sol (a SEAT a Nap alatt) rendszer összesen 53 000 napelemmel az egyik legnagyobb a világon: 17 millió kWh-t termel évente.

A SEAT a spanyol fociválogatott támogatója

A SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója.

CUPRA versenyautók a Hungaroringen

A Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a WTCR futamon.

Social media