Newsroom

Social media

Tovább száguld a SEAT

2017. augusztus 24. csütörtök

A spanyol márka már évek óta kétszámjegyű növekedést ér el az értékesítésben, ami a gazdasági eredményekben is megmutatkozik.

A SEAT az egyetlen olyan autógyártó Spanyolországban amely a tervezés, a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területein egyaránt jelen van. A teljes termelés több mint 80 %-át exportálja a világ több mint 75 országába. A SEAT 2016-ban összesen 410.200 gépkocsit értékesített, ami tíz éve a legjobb eredménynek számít, és ez a lendület az idén is megmaradt, mert eddig 285.400 gépkocsit adott el, 33.600 darabbal többet, mint a 251.800 autót hozó tavaly első félévben.

Az már szinte természetes, hogy a SEAT piacvezető Spanyolországban, ahol az első félévben több mint 20 %-ot növekedve áll az élen, de az Egyesült királyságban is több mint 21, Ausztriában több mint 20, Svájcban pedig majdnem 48 %-os növekedést sikerült elérnie. Ez az eredményesség a SEAT első félévi pénzügyi mutatóiban is jól érzékelhető volt, hiszen a spanyol márka működési nyeresége is mintegy 41 %-kal nőtt tavalyhoz viszonyítva.

További hírek

CUPRA: egy új márka születik

A SEAT hivatalosan is bejelentette az új CUPRA márkát, és bemutatta új logóját.

A SEAT az egyik legjobban fejlődő márka Európában

A márka értékének 18%-os növekedése kiemelkedően jó mutatónak számít.

Felices Fiestas! Bones Festes!

Közelednek az ünnepek, így Spanyolország szerte is az ünnepi készülődés tölti be a mindennapokat.

Social media