Social media

Tovább száguld a SEAT

2017. augusztus 24. csütörtök

A spanyol márka már évek óta kétszámjegyű növekedést ér el az értékesítésben, ami a gazdasági eredményekben is megmutatkozik.

A SEAT az egyetlen olyan autógyártó Spanyolországban amely a tervezés, a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területein egyaránt jelen van. A teljes termelés több mint 80 %-át exportálja a világ több mint 75 országába. A SEAT 2016-ban összesen 410.200 gépkocsit értékesített, ami tíz éve a legjobb eredménynek számít, és ez a lendület az idén is megmaradt, mert eddig 285.400 gépkocsit adott el, 33.600 darabbal többet, mint a 251.800 autót hozó tavaly első félévben.

Az már szinte természetes, hogy a SEAT piacvezető Spanyolországban, ahol az első félévben több mint 20 %-ot növekedve áll az élen, de az Egyesült királyságban is több mint 21, Ausztriában több mint 20, Svájcban pedig majdnem 48 %-os növekedést sikerült elérnie. Ez az eredményesség a SEAT első félévi pénzügyi mutatóiban is jól érzékelhető volt, hiszen a spanyol márka működési nyeresége is mintegy 41 %-kal nőtt tavalyhoz viszonyítva.

További hírek

A három grácia a Passeig de Grácián

Három gyönyörű épület keretezi a csodás barcelonai sugárút közepét, mely a viszály aranyalmájáról "La Manzana de la Discordia" névvel került be a köztudatba.

Indul a budapesti Spanyol Filmhét

A Spanyol Filmhéten 12 kortárs rendező filmje látható október 17-22 között

Alboran, Aranda, Avila vagy Tarraco lehet a nagy SEAT szabadidőautó neve

Szeptember 25-ig tudnak az érdeklődők szavazni, a legtöbb szavazatott szerzett földrajzi név lesz a győztes.

Social media